FONTOS Óraátállítás 2024: kezdődik a nyári időszámítás
 
Előfizetői tartalom

Lezárult a beruházási program, új tőkepiaci akciók jöhetnek - Nagy tervei vannak az Alteónak

Portfolio
Az Alteo teljesítette a 2016 végén megvalósított részvénykibocsátása idején megfogalmazott céljait, a program megvalósítása során sikerült tartanunk a befektetők felé kommunikált stratégiát. De nem szeretnénk itt megállni, mert látunk növekedési potenciált Magyarországon, nem is keveset. A további befektetésekhez pedig előbb-utóbb újabb tőkebevonásra, legkésőbb 2019 végéig további kötvénykibocsátásokra és leginkább 2020-ban egy újabb részvénykibocsátásra lesz szükségünk a növekedési lehetőségek kiaknázásához - fogalmazott Ifj. Chikán Attila, a társaság vezérigazgatója a Portfolio-nak.

Nagy tervei vennek az Alteónak. Portfolio: Az Alteo 2016 végén megvalósított részvénykibocsátása idején megfogalmazott célja az volt, hogy 2019-ig 10-15 milliárd forintot fektessen be. Hogy állnak a tervek teljesítésével? Ifj. Chikán Attila: A program megvalósítása során sikerült tartanunk a befektetők felé kommunikált stratégiát. Július végén az újabb naperőmű-akvizícióval...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés