Előfizetői tartalom

Megbüntette az egyik brókercéget az MNB

Portfolio
Az MNB összesen 9,5 millió forint bírság megfizetésére és a feltárt jogsértések megszüntetésére kötelezte átfogó vizsgálatának lezárása során a Random Capitalt többek között a belső információs jogosultságokat, az adatszolgáltatást, a nyilvántartási, sztornózási és szűrési rendszereket, valamint a pénzmosás és terrorizmus finanszírozás megelőzési tevékenységet érintő egyes működési hiányosságok miatt. A feltárt jogsértésekkel összefüggően az ügyfeleknek kára nem keletkezett, az ügyfélkövetelések nincsenek veszélyben - olvasható az MNB közleményében.

GDPR 2.0 Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio Információ és jelentkezés Az MNB átfogó felügyeleti vizsgálatot végzett a Random Capitalnál, a jegybank a vizsgálat során az intézmény működésének 2016. január 1-től 2018. július 13-ig terjedő időszakát tekintette át. Az MNB az eljárása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés