Előfizetői tartalom

A családos negyvenesek álomautója

Nagy Viktor
Negyven-x-évesen az emberek egy része kiég, férfiak és nők vegyesen, olyankor jön az, hogy a családi autó mellé az autómániás hölgyek például egy MINI-t választanak, a férfiak pedig MX-5-ös Mazdával, Subaru Imprezával vagy akár egy Z4-es BMW-vel lepik meg magukat. De mi van akkor, ha egy autóba kell összesűríteni mindent? Legyen használható családi autó a gyerekek miatt, de a formája legyen vagány, ne úgy, mint egy egyterűé, amiről kilométerekről látszik, hogy a tulajdonosa feladta az életet, legyen élmény vele az autózás, és lehetőleg legyen magas építésű, SUV nélkül egyre kevésbé ember az ember, ugye. Na, itt jön a képbe a SUV kupé.

1100 kilométer egy BMW X4 25d-velEgy hét alatt sok minden kiderül egy tesztautóról, főleg, ha úgy használja az ember, ahogy a sajátját is. Autópálya, országút, város vegyesen, nyaralás nagy csomagokkal, hátul felnőtt rokonok vagy gyerekülésekben gyerekek felváltva, hét nap alatt kiderülnek a menőségek és a gyenge pontok is. És lassan kikristályosodik az is, kinek ajánlaná...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái