Előfizetői tartalom

Mennyit számít a diploma egy cégnél, ahol tolonganak a pályakezdők?

Portfolio
A közgazdász végzettséggel rendelkező fiatalok körében népszerű elhelyezkedési cél a Big4 cégek egyike, ahová általában nem könnyű bekerülni. Vajon mennyiben növeli az esélyeiket, ha egy magas presztízsű, hazai felsőoktatási intézményben szereznek diplomát? Emri Zsuzsanna, a magyarországi KPMG HR-vezetője szerint általában magabiztosabbak és jobban kommunikálnak azok, akik külföldön (is) tanultak, de egy motivált szakember itthoni diplomával is szép - akár nemzetközi - karriert futhat be. A szakértőt arról kérdeztük, hogy mennyit számít a diplomaszerzés helye, milyennek látja a hazai gazdasági felsőoktatást, és az onnan kikerülő pályakezdőket.

Felsőoktatatás és gazdaság A Portfolio a 2018/19-es tanév kezdetén kiemelten foglalkozik a magyar felsőoktatással, azon belül is a gazdasági képzésekkel. Augusztus végén, szeptember elején több cikkben, interjúban járjuk körbe a témát, sőt, olvasóink véleményére is kíváncsiak vagyunk. A cikksorozat - benne azokkal a javaslatokkal, amit hallgatók tettek le a Corvinus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés