Előfizetői tartalom

Van egy ország, ahol hamarosan betiltják az energiaitalokat a fiataloknak

Portfolio
Az Egyesült Királyságban hamarosan megtilthatják a fiatalok számára az energiaitalok vásárlását, a közelgő tiltás olyan italokra vonatkozna, amelyek literenkénti koffein-tartalma meghaladja a 150 milligrammot. Lapértesülések szerint az energiaital-értékesítések korlátozása szinte már eldöntött tény, a brit kormányzat egyelőre abban a kérdésben nem jutott megegyezésre, hogy a tiltás a 16 vagy a 18 évnél fiatalabb brit állampolgárokra vonatkozzon-e.

Portfolio Private Health Forum 2018 A jövő egészségügyének konferenciája jön novemberben. Részletek itt: Információ és jelentkezés A brit kormányzat hamarosan megtilthatja, hogy a fiatalok számára Red Bullt, Monstert és más energiaitalokat értékesítsenek, miután az Egyesült Királyságban egyre inkább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés