Előfizetői tartalom

Meglepő ajánlás: Most kell olasz részvényeket venni

Portfolio
A Citi elemzői szerint venni kell az olasz részvényeket, a bankház elemzői azon a véleményen vannak, hogy 2011 és 2014 után ebben az évben is az utolsó negyedév hozhatja el pozitív fordulatot, és az olasz részvények számára erős lehet az év vége. A Citi által leginkább kedvelt olasz cégek listáján olyan társaságok részvényei szerepelnek, mint a Moncler vagy a Ferrari.

Venni kell az olasz részvényeket a Citi elemzői szerint, a bankház szakértői úgy vélik, hogy a politikai populizmus erősödése nem szegi majd a befektetők kedvét, és a Citi előrejelzése szerint a milánói börze magabiztos emelkedéssel zárhatja majd az idei évet. A bankház elemzői kiemelték az olasz részvények 2011-es és 2014-es gyengélkedését, akkor az év utolsó negyedéve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés