Előfizetői tartalom

Betett a Teslának az új elektromos Mercedes

Portfolio
Egy hónap alatt az értékének több mint a negyedét elveszítette a Tesla, csak tegnap közel 3 százalékkal csökkent a részvényárfolyama. A befetetők nem örülnek annak, hogy Elon Musk nem csak a Model 3 gyártásának felfuttatásával foglalkozik, de a Mercedes új elektroms autója is szűkítheti a Tesla lehetőségeit, ráadásul a Tesla grafikonja is egyre csúnyábban néz ki.

2,9 százalékot esett tegnap a Tesla árfolyama, az augusztus 7-i 387 dollárhoz képest már 27 százalékkal van lejjebb az árfolyam.A részvényárfolyam tegnapi esése alapvetően 3 dologra vezethető vissza: Egyrészt Elon Musk újra támadásba lendült azzal a brit búvárral szemben, aki leszólta azt a mini tengeralattjárót, amelyiket Musk és csapata készített egy thaiföldi barlangban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés