Előfizetői tartalom

Egyre népszerűbb az online fizetés Magyarországon

Portfolio
Egy hónap alatt több mint egymilliószor fizettek a SimplePay online fizetési megoldásán keresztül. A rekordvolumenben nagy szerepe volt annak is, hogy idén augusztustól a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. online bankkártyás fizetéseihez is a SimplePay biztosítja a hátteret, illetve hogy nyár elején a cég stratégiai együttműködést jelentett be a MÁV-START-tal - írja az OTP Mobil sajtóközleményben.

Portfolio Banking Technology 2018 Az online fizetési rendszerekről szó lesz a Portfolio Banking Technology 2018 Konferenciáján is. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Jót tett a nyári időszak az online fizetési piacnak, az OTP Mobil adatai szerint a belföldön utazók nagy számban vásárolták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés