Előfizetői tartalom

Palkovics: jöhet az "okos rezsicsökkentés"

Portfolio
Hiába állítják elő a GDP felét, alacsony hatásfok, gyenge kutatás-fejlesztési aktivitás és alulfejlett digitalizáltság jellemzi a hazai kis- és középvállalatokat - mondta mai előadásában Palkovics László. A miniszter a kormány kutatás-fejlesztési és innovációs céljairól beszélt az MKT ma kezdődött Közgazdász-vándorgyűlésén. Elhangzott: az innovációs alap mellett egy kutatási alapot is létre kíván hozni a kormány.

Matolcsy György MNB-elnök tartotta a vándorgyűlés első szakmai előadását:Kapcsolódó cikkünk2018.09.06Matolcsy: a BMW debreceni beruházásával eldőlt egy fontos kérdésElőadásában Palkovics László innovációs és technológiai miniszter egyebek mellett az alábbiakról beszélt: Az Innovációs és Technológiai Minisztérium súlyát jelzi, hogy a legnagyobb létszámú minisztérium....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés