Előfizetői tartalom

Már külföldön is magyar appon tanulnak angolul

Portfolio
A világ 185 országából vannak felhasználói a magyar fejlesztésű, az angol nyelvtanulás könnyed és szórakoztató formáját kínáló Xeropan applikációnak, amely most 800 ezer euró (250 millió forint) tőkebefektetést kapott a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelőtől. Az alkalmazást fejlesztő cég a befektetés segítségével intenzívebb nemzetközi megjelenést tervez.

Tankönyvi, magolós, idejét múlt tananyagok helyett filmek előzeteseit, TV show-k párbeszédeit, híranyagokat dolgozunk fel. A módszerünk lényeg éppen az, hogy anyanyelvi környezetbe helyezzük a tanulókat, hozzászoktatjuk őket az anyanyelvi kiejtés megértéséhez és kognitív gondolkodásra is késztetjük őket, hogy az adott szituáció segítségével felfedezzék a számukra ismeretlen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés