Előfizetői tartalom

Szorosabb együttműködésre készül az informatikai szakma és az ITM

Portfolio
Szeptember 13-14-én (csütörtök-péntek) kerül megrendezésre az IVSZ Menta rendezvény, ahol a legfontosabb technológiai témák kerülnek terítékre, és ahol Palkovics László innovációs és technológiai miniszter is előadást tart majd arról, hogyan fűzi szorosabbra az együttműködési szálakat az ITM és az ágazat. Az előadások és kerekasztal-beszélgetések pillanatképet adnak arról, hogy a szakma hogyan vélekedik a digitalizálódó iparágakról, az abban működő vállalkozások teljesítményéről, arról, hogy mi megy jó és mi halad kevésbé jó irányba.

Sugár, Rab, Biás: digitalizáció és top menedzsmentAz első nap előadásain Magyarország régiós versenyképességéről lesz szó, a konferencia résztvevői betekintést nyerhetnek a startupok és a nagyvállalatok együttműködési rendszerébe. A témában előadást tart Biás Csongor, a frissen startolt Millenáris Startup Campus projektvezetője, Marvin Liao, a 500 startups partnere...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés