Előfizetői tartalom

Szorosabb együttműködésre készül az informatikai szakma és az ITM

Portfolio
Szeptember 13-14-én (csütörtök-péntek) kerül megrendezésre az IVSZ Menta rendezvény, ahol a legfontosabb technológiai témák kerülnek terítékre, és ahol Palkovics László innovációs és technológiai miniszter is előadást tart majd arról, hogyan fűzi szorosabbra az együttműködési szálakat az ITM és az ágazat. Az előadások és kerekasztal-beszélgetések pillanatképet adnak arról, hogy a szakma hogyan vélekedik a digitalizálódó iparágakról, az abban működő vállalkozások teljesítményéről, arról, hogy mi megy jó és mi halad kevésbé jó irányba.

Sugár, Rab, Biás: digitalizáció és top menedzsmentAz első nap előadásain Magyarország régiós versenyképességéről lesz szó, a konferencia résztvevői betekintést nyerhetnek a startupok és a nagyvállalatok együttműködési rendszerébe. A témában előadást tart Biás Csongor, a frissen startolt Millenáris Startup Campus projektvezetője, Marvin Liao, a 500 startups partnere...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái