Előfizetői tartalom

Már nem félnek a hazai cégek a felhőtől

Portfolio
20 százalék feletti árbevétel-növekedéssel zárta az SAP magyar leányvállalata a tavalyi évet, 35 milliárdos árbevétellel. Az idei évre 40 milliárd forint körüli árbevétellel számol a társaság ügyvezető igazgatója, Ablonczy Balázs aki az SAP Now éves konferencián beszélt az elmúlt évről, a piacról és a tervekről.

Kapcsolódó cikkünk2018.08.28Automatizáció és intelligens vállalatok - Így nőhet a gazdaság (Interjú)Tavaly is a piac feletti árbevétel-növekedést tudott elérni a magyar SAP: miközben az IDC adatai szerint a hazai informatikai piac 10 százalékkal nőtt, addig az SAP 20 százalékos dinamikát tudott felmutatni. Az SAP piaci részesedése 58 százalékra növekedhet a vállalati szoftverek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés