Előfizetői tartalom

Magyar tulajdonú autóipari gyárat adtak át Miskolcon

Portfolio
Megnyitották a Spinto Hungária miskolci üzemét, ahol olyan, az autógyártásban kulcsfontosságú présszerszámokat gyártanak majd, amelyek a tulajdonosok szerint a hiányzó szemet jelentik az autóipari értékláncban. A sorozatgyártáshoz szükséges nagy méretű szerszámok gyártását és szervizelését végző vállalkozás mögé komoly magánszereplők mellett az állami is beállt.

Az autógyártás egyik legfontosabb kellékei azok a több tíztonnás acélformák, amelyeket felszerelnek a sorozatgyártást végző fröccsöntő, hideglemez-alakító gépekre. Ezeknek az úgynevezett szerszámoknak a gyártását végzik a Miskolcon átadott gyárban.Az OEM-ek térfoglalása megtörtént a térségen belül, a TIER 1-es beszállítókat ők hozzák be. A magyar iparpolitikának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés