Előfizetői tartalom

Tagadja Észak-Korea, hogy ők követték el az elmúlt évek legnagyobb hackertámadásait

Portfolio
Az Egyesült Államok azzal gyanúsítja Észak-Koreát, hogy ők vitték végbe az elmúlt évek legnagyobb kibertámadásait, például a bangladesi jegybank kifosztását vagy a WannaCry zsarolóvírussal való globális támadást, a KNDK kormánya viszont elutasította a vádakat és rágalomhadjáratnak nevezte az amerikaiak vádjait - írja a Reuters.

A támadások főszervezőjének az amerikaiak Park Dzsin-hjokot tartják, akit Kim Dzsongun kormánya bízott meg a feladattal. A főszervező tettestársai ellen is vádiratot nyújtottak be, akiknek kiléte egyelőre még ismeretlen. Park és csapata a WannaCry terjesztésén és a bangladesi jegybank feltörésén kívül korábban a Sony Picturest is megtámadta 2014-ben és a Lockheed Martin...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés