Előfizetői tartalom

Az ingatlanfedezettel rendelkező hitelekről szól a kintlévőség-kezelési piac 2018-ban

Portfolio
Az ingatlanpiac általános felfutása és a kereslet drasztikus növekedése számos hatást gyakorolt a magyar gazdaságra. A hazai bankok 2016-ban kínálták eladásra az első ingatlanfedezettel rendelkező lakossági hitelekből álló követelés-portfólióikat, amelyek kezdetben kisebb, néhány száz követelést tartalmazó csomagok voltak, ám a 2017-es évben és idén több nagyobb portfólió is piacra került. Ezek közül az EOS Magyarország vásárolta meg az Unicredit Bank, megközelítőleg 1000 db nem teljesítő, ingatlanfedezettel rendelkező követelésből álló hitelállományát.

Követelés-kezelési trendek 2018 Lencsés Tamás, az EOS Faktor ügyvezető igazgatója ott lesz a Követelés-kezelési trendek 2018 című konferencián. Részletek itt: Információ és jelentkezés "Az ingatlanpiac felfutásának egyik vonatkozása, hogy a nem teljesítő adósok ingatlanjaira is megnőtt a piaci kereslet"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés