Előfizetői tartalom

Szombaton jelenik meg a 100 magyar topbor listája (x)

Portfolio
A szombaton megjelenő Winelovers 100 - A 100 legjobb magyar bor magazint az a szándék hívta életre, hogy hozzájáruljon a legjobb magyar borok népszerűsítéséhez. A fogyasztókat pedig abban igyekszik támogatni, hogy a sokszínű kínálatban megtalálják azokat az igazodási pontokat, amelyek a borválasztásukat segíthetik. A 116 oldalas kiadvány a toplistákon kívül a magyar bor jelenét és jövőjét mérlegelő tartalommal jelenik meg, a Neszmélyi borvidék pedig 24 oldalas önálló mellékletben mutatkozik be.

A cél megnevezni és bemutatni azt a száz magyar bort, amelyek a hazai és nemzetközi borversenyek eredményei, valamint a szakmai ajánlók javaslatai alapján összeálló mezőnyből a zsűri pontszámai alapján kiemelkednek. A legszélesebb merítés érdekében a mértékadó hazai és nemzetközi borversenyek legjobbjai (2017. július 1. - 2018. június 30. között lezajlott versenyek legalább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés