Előfizetői tartalom

Új bankkártyarendszert vezet be a Budapest Bank

Portfolio
Október végén egy modernebb kártyarendszerre áll át a Budapest Bank. A rendszer bevezetése négy napot vesz igénybe, ezalatt több szolgáltatás nem lesz elérhető, valamint október 25-én és 26-án a pénzintézet bankszünnapot tart. A kártyás fizetés és a bankautomatából történő készpénzfelvétel az átállás alatt is elérhető lesz - olvasható a bank közleményében.

A Budapest Bank történetének egyik legjelentősebb informatikai fejlesztésére készül: a pénzintézet október végén a bankkártyákat kiszolgáló régi informatikai rendszerét a SIA rendszerére (CAMS) cseréli le. "Az új kártyarendszer gyorsabbá és könnyebbé teszi például az új kártya konstrukciók kialakítását, valamint a hűségprogramok bevezetését. A rendszer másik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés