Előfizetői tartalom

Itt bányásszák a jövő szuperpénzét

Portfolio
Bár a kriptopénzek piaca gyengélkedik a tavalyi felfutáshoz képest, a mai napig rengeteg bányásztársulás, úgynevezett mining pool üzemel. Ezek olyan társulások, melyekben kriptobányászok összeadják bányászerejüket, hash ratejüket, hogy könnyebben tudjanak új blokkokat előállítani, majd osztoznak az elért nyereségen. A legnagyobb mining poolok jelenleg Kínában üzemelnek, sőt, van egy olyan bánya is, amely egyre inkább kezd abszolút dominanciát szerezni a kriptopiac fölött. Megnéztük, mely bányásztársulások most a kriptovilág királyai.

10. BitminterA Bitminter 2011 óta létezik, egykor a világ legnagyobb kriptobányász pooljaként üzemelt, ma már viszont a világ teljes bányászerejének alig 1%-a van a kezükben.9. BW MiningA BW Mining a kínai LK Group bitcoinbányász eszközöket gyártó cég és a CHBTC.com kriptotőzsde közös bányája, 2014 augusztusában alapították. 1%-os díjért cserébe bárki csatlakozhat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés