Előfizetői tartalom

Ijesztő, amit a legújabb iPhone tud - Nem akarod tudni

Portfolio
Szeptemberben az új iPhone-okkal együtt debütált az Apple új mobil operációs rendszere, az iOS 12 is. Az operációs rendszer egy új funkcióval bővült: monitorozza, hogy milyen alkalmazások futnak a telefonon és hogy a felhasználó mit csinál a készülékével, amit egy látványos grafikonon foglal össze. Kiderülhet belőle például, ha valaki egész nap a közösségi médián lóg a telefonjával.

A "Screen Time" olyan adatokat is gyűjt, hogy hányszor vesszük kézbe a telefonunkat és hogy milyen értesítések érkeznek rá. A funkciót nem csak arra találták ki, hogy szembesítse a telefonok tulajdonosait azzal, hogy mivel töltik az idejüket, de arra is használhatják, hogy jobban kontrollálják a telefonhasználatukat. Az újítás vegyes fogadtatásban részesült az iPhone-tulajdonosok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés