Előfizetői tartalom

Hamarosan érkezhet a magyar tőzsdére a Megakrán

Portfolio
A BÉT pénteki bejelentése szerint jóváhagyásra került a Megakrán Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. által kibocsátott részvényeinek a BÉT Xtend kereskedési rendszerbe történő regisztrációjához készített információs dokumentuma. A társaság részvényei ezt követően kerülhetnek regisztrálására a BÉT Xtend piacán, amit a Megakrán külön eljárásban kérvényezhet majd. A Megakrán részvényeivel tehát még nem lehet kereskedni, a részvények Xtend piaci regisztrációját, és a kereskedésének megkezdését a Megakrán az Xtend piacra vonatkozó, meghatározott feltételek teljesítése esetén külön eljárásban kérelmezheti.

A Budapesti Értéktőzsde pénteken bejelentette, hogy a Megakrán Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. által kibocsátott, összesen 600 000 darab, egyenként 1 000 forint névértékű 600 000 000 forint össznévértékű, törzsrészvénynek a BÉT által működtetett Xtend elnevezésű multilaterális kereskedési rendszerbe történő regisztrációjához készített információs dokumentumot...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái