Előfizetői tartalom

Így szaladtak el az évek Magyarország mellett, amíg a világban forradalom indult

Portfolio
Miközben a világ más országaiban érdemi növekedésnek indult, Magyarországon 2010 és 2016 között csak minimálisan nőtt, 2013 óta pedig évről évre csökkent a megújuló energiaforrásokból előállított energia részaránya a teljes bruttó végső energiafogyasztáshoz mérten - olvasható ki a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) napokban közzétett beszámolójából.

Hosszú évekig gyakorlatilag stagnált a hazai megújulóenergia-termelés és felhasználás a megelőző időszakban, miközben a világ számos országában ütemesen nőtt a megújuló termelő kapacitás. A megújuló energiaforrásból előállított energia mennyisége 14 százalékkal nőtt ugyan 2010 és 2016 között Magyarországon, de 2016-ban kevesebb energiát termeltünk megújulókból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés