Előfizetői tartalom

Megbüntették Muskot, ennél jobb dolog nem is történhetett volna a Teslával

Portfolio
Hétfőn hatalmasat erősödött a Tesla árfolyama az amerikai tőzsdék nyitása előtti kereskedési szakaszban. A befektetők döntően annak örülnek, hogy Elon Musknak sikerült egy olyan megállapodást kötnie az amerikai tőzsdefelügyelettel, amelynek köszönhetően megtarthatja vezérigazgatói pozícióját. Ráadásul kiszivárgott egy belső kör-e-mail is, amelyben Musk arra kérte a cég dolgozóit, annyi autót gyártsanak, amennyit csak tudnak a negyedév utolsó napján, mert nagyon közel állnak ahhoz, hogy nyereségesek legyenek.

Szombat éjjel számoltunk be arról, hogy Elon Musk egyezséget kötött az amerikai tőzsdefelügyelettel, amelynek értelmében a Tesla vezérének legalább három évre le kell mondania a vállalatnál betöltött elnöki tisztségéről és 20 millió dolláros büntetést kell fizetnie. Mindezt azért, mert augusztus elején egy meggondolatlan twitter-üzenetével befolyásolta a Tesla részvényeinek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés