Előfizetői tartalom

Leminősítés után nagyot esett az autóipari beszállítók részvényárfolyama

Portfolio
Leminősítette az európai autóipari beszállítók részvényeit az Exane BNP Paribas, a társaság lefelé módosította a Continental, a Faurecia, a Valeo és a Schaeffler ajánlását is, az elemzői indoklás szerint az autóipari beszállítók eredményvárakozásai esetében sokkal optimistább a piaci konszenzus, mint az autógyártók esetében, ami a társaság szakértői szerint nem indokolt. Az elemzői leminősítést követően mind a négy részvény árfolyama nagyot esett.

Lefelé módosította az európai autóipari beszállítókra vonatkozó ajánlását az Exane BNP Paribas, a társaság semlegesről alulteljesítőre vágta vissza a Continental, a Faurecia, a Valeo és a Schaeffler ajánlását is. A társaság szakértői az autóipari szektorelemzésükben az autógyártók és az autóipari beszállítók értékeltségét megvizsgálva arra jutottak, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés