Előfizetői tartalom

Nagyban fejlesztik a jövő autóit - De ki kivel van?

Portfolio
Az önvezető autók fejlesztése soha nem látott együttműködéseket hoz az autógyártók és a tech cégek között, a vállalatok keresik a lehetőségeit annak, hogy csökkentsék a fejlesztések költségeit, és megosszák a kockázatokat. A jelenleg is zajló Párizsi Autószalon alatt sorra jönnek a bejelentések újabb partnerségekről, összegyűjtöttük, hogy ki kivel állt eddig össze az iparágban.

Honda - GMA Honda a General Motors-szal dolgozik együtt a jövőben az önvezető technológián - jelentette be szerdán a két cég. Ezt az együttműködést megpecsételendő a Honda 2,75 milliárd dollárt tesz a General Motors önvezető részlegébe (750 millió dollárt most, további 2 milliárd dollárt a következő két évben), a Cruise-ba, amiért cserébe egy 5,7 százalékos részesedést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés