Előfizetői tartalom

Nem lehet megállítani az új magyar sztárrészvényt

Portfolio
Az elmúlt hetekben hatalmasat emelkedett a 4iG árfolyama, az emelkedést a Konzum tervei mellett a cég részvényeinek felaprózása mellett a Konzum alapjának a hét első felében végrehajtott részvényvásárlásai is támogathatták. A 4iG árfolyama az elmúlt napok szárnyalása után tegnap napon belül új történelmi csúcsot ütött, bár a csúcsdöntés szerdán elmaradt, ma az árfolyam a júniusi, 448 forintos csúcsa fölé emelkedett, a 4iG részvényei soha nem jártak még ilyen magasan.

Mozgalmasan indult az év a 4iG számáraAz év elején hatalmasat emelkedett a 4iG árfolyama, utólag azt is megtudtuk, hogy miért, az emelkedést nagyobb részben az új tulajdonosok megjelenése fűthette. Júniusban megérkezett a bejelentés, amely szerint Opus Global, és a Konzum két alapja többségi befolyást szerzett 4iG fölött. A bejelentést követő hónapokban csupán oldalazott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés