Előfizetői tartalom

Százmillió eurós hitelszerződést kötött az MVM

Portfolio
Százmillió euró keretösszegű, hosszú lejáratú hitelszerződést kötött az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. és az Európai Beruházási Bank. A forrásból az MVM csoport a Mavir Zrt. átviteli hálózati beruházásait, egyebek mellett a magyar-szlovák átviteli hálózat bővítését finanszírozza. Ez az első olyan finanszírozási tranzakció, amely a Juncker-terv keretében Európai Stratégiai Beruházási Alap (EFSI) által garantált forrásból valósul meg a magyar vállalati szektorban.

Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. új, 100 millió euró keretösszegű beruházási hitelmegállpodást kötött írt alá az Európai Beruházási Bankkal (EIB). A hitelmegállapodás célja, hogy az MVM csoport leányvállalataként működő Mavir Zrt. 2018-2022-es megvalósítási időszakra vonatkozó átviteli hálózati beruházásait finanszírozza. A finanszírozott projektek között szerepel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés