Előfizetői tartalom

Paks 2: eddig 25 milliárd forintnyit hívtak le az orosz hitelből

Portfolio
Az atomerőmű-építés eddig igazolt összesen 98 millió eurós költségének finanszírozására az összeg 80%-ának megfelelő, azaz mintegy 78 millió euró hitel lehívására került sor eddig - közölte Paksi Atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembehelyezéséért felelős tárca nélküli miniszter. Az előző évre tervezett, de fel nem használt hitelösszeg után összesen mintegy 1,3 millió euró (mintegy 400 millió forint) rendelkezésre tartási díjat kellett kifizetni az orosz fél felé 2015-2017-ben.

Energy Investment Forum 2018 A Paks 2 beruházás kérdéseiről a Portfolio Energy Investment Forum 2018 november 6-i konferenciáján is szó lesz. Még nem késő jelentkezni! Információ és jelentkezés 2018 májusában a magyar állam élt a hitelszerződésben erre biztosított lehetőséggel, és az addig lehívott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés