Előfizetői tartalom

Hatalmasat esett az OTP és a Mol

Portfolio
Az emelkedő kötvényhozamok, a nem csituló kereskedelmi háború és a technológia szektor szenvedése hatalmas esést okozott szerdán az amerikai tőzsdéken, az ázsiai tőzsdék is nagyot estek, a sanghaji tőzsde 5 százalék feletti zuhanással zárt. Az európai részvényindexek is estek, míg a rendkívül negatív hangulatban a magyar tőzsde is szenvedett, a BUX 2,5 százalékos eséssel zárta a napot, míg a blue chipek közül a Mol 3,9, míg az OTP árfolyama 3,1 százalékkal került lejjebb.

2018. október 11. 17:14 Megosztás Nagy eséssel zárt a magyar tőzsde Nagyot estek szerdán az amerikai tőzsdék, az ázsiai börzék is nagyot zuhantak, az európai börzék is eséssel indították a mai napot, bár a csütörtöki nap második felében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés