Előfizetői tartalom

Forr a víz, szorul a homárpáncél

Portfolio
A biztosítási szektor még jórészt a digitális transzformáció előtt áll, de már forr a víz a homár körül, és szorul a páncélja - éltek egy hasonlattal a Portfolio mai konferenciáján az egyik délutáni panelbeszélgetés résztvevői. Nagy kihívás lesz az életbiztosítások online csatornára terelése, a transzformációs projektek elé a jogszabályok, a szokások és a meglévő infrastruktúrák is akadályokat gördítenek. Attól nem féltek a résztvevők, hogy egy insurtech cég bedarálja a piacot.

A biztosítók digitális transzformációjáról volt szó mai Öngondoskodás 2018 konferenciánk egyik délutáni panelbeszélgetésében. Többen úgy vélték, hogy a pénzügyi és az IT-szektor számára win-win szituációt kell eredményeznie a transzformációnak, most azonban Vajda Éva online marketing szakértő (iWebMa) szerint még nem ez a helyzet. Pápay Zoltán (Allianz) és Kovács...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés