Előfizetői tartalom

Nagyot emelkedett kedden a magyar tőzsde

Portfolio
A keddi kereskedés első felében az európai tőzsdék felfelé kapaszkodtak, a pozitív részvénypiaci hangulatban a tengerentúli részvényindexek is emelkednek, miután a piaci szereplők az USA és Kína kereskedelmi konfliktusa és a geopolitikai kockázatok helyett a vállalati gyorsjelentési szezon eredményeire fókuszáltak. A magyar tőzsde is emelkedett ma, a vételi erő egészen a keddi piaczárásig kitartott, a BUX végül 2,4 százalékkal került feljebb, míg a hazai blue chipek közül az OTP és a Richter és 2 százalék feletti pluszban zárta a napot, a hazai nagypapírok közül a 3,1 százalékos emelkedést produkáló Mol részvényei teljesítettek ma a legjobban.

2018. október 16. 17:21 Nagy emelkedéssel zárta a keddi kereskedés a magyar tőzsde Jó hangulatban telt a keddi kereskedés az európai tőzsdéken, az amerikai részvényindexek is emelkednek, miután a piaci szereplők az USA és Kína kereskedelmi konfliktusa és a geopolitikai feszültségek...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái