FONTOS Nagy ajándékot készít a kormány az első lakásvásárlóknak, mi van a háttérben?
 
Előfizetői tartalom

Magyarországon eddig nem látott újítással jött ki a Gránit mobilbankja

Portfolio
A Gránit Bank mobilbanki appja költéselemző pénzügyi menedzsment (Pénzügyeim) funkcióval bővült, eddig itthon ez a funkció mobilbanki appba integráltan még nem létezett. Az első körben iOS-en elérhető verzió moduljában megjelennek a költések és a bevételek, ezeket az app öntanuló algoritmusa diagramokon, havi bontásban, típus szerint kategorizálva ábrázolja - árulta el Hegedüs Éva, a bank elnök-vezérigazgatója. Az e-banki belépés emellett már biometrikus azonosítókkal is lehetséges. Az elnök-vezérigazgató arról is beszélt, az új lakossági ügyfelek 40 százaléka már videóbankos számlanyitással jön a bankhoz, és hogy a PSD2 utáni "open banking"időszakára is készülnek már.

Portfolio Banking Technology 2018 Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio november 15-ei Banking Technology konferenciáján, amelyen a Gránit Bank is részt vesz. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Portfolio: Nyáron bejelentette a Gránit Bank, hogy a piacon elsőként kipróbálható megoldással...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái