Előfizetői tartalom

Új eszköz jelent meg a magyar energiarendszerben, a jogi szabályozás is keresi rajta a fogást

Portfolio
Magyarországon az ELMÜ-ÉMÁSZ projektje volt az első villamosenergia-tároló beruházás, amelyik megkapta az úgynevezett tárolói összevont engedélyt a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivataltól (MEKH). Miután a hasonló fejlesztések akár piacbefolyásoló hatással is bírhatnak, a beruházások általában csendben készülnek. A projekttel kapcsolatos teljes jogi szolgáltatói munkát ellátó Oppenheim Ügyvédi Iroda egyik alapító partnere, Dr. Légrádi Gergely, az ügyvédi iroda közigazgatási jogi és szabályozott iparágak praxisának vezetője érdekes részletekkel szolgál az itthon úttörőnek számító projektről.

Az egyik első magyarországi energiatároló projekt gyakorlati tapasztalatairól a Portfolio november 6-i Energy Investment Forum 2018 konferenciájának résztvevői első kézből tájékozódhatnak Dr. Légrádi Gergelytől. Még nem késő jelentkezni! Energy Investment Forum 2018 INFÓJELENTKEZÉS ...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái