Előfizetői tartalom

Új eszköz jelent meg a magyar energiarendszerben, a jogi szabályozás is keresi rajta a fogást

Portfolio
Magyarországon az ELMÜ-ÉMÁSZ projektje volt az első villamosenergia-tároló beruházás, amelyik megkapta az úgynevezett tárolói összevont engedélyt a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivataltól (MEKH). Miután a hasonló fejlesztések akár piacbefolyásoló hatással is bírhatnak, a beruházások általában csendben készülnek. A projekttel kapcsolatos teljes jogi szolgáltatói munkát ellátó Oppenheim Ügyvédi Iroda egyik alapító partnere, Dr. Légrádi Gergely, az ügyvédi iroda közigazgatási jogi és szabályozott iparágak praxisának vezetője érdekes részletekkel szolgál az itthon úttörőnek számító projektről.

Energy Investment Forum 2018 Az egyik első magyarországi energiatároló projekt gyakorlati tapasztalatairól a Portfolio november 6-i Energy Investment Forum 2018 konferenciájának résztvevői első kézből tájékozódhatnak Dr. Légrádi Gergelytől. Még nem késő jelentkezni! Információ és jelentkezés A magyar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés