Előfizetői tartalom

Hozhatnak a robotok holisztikus jóllétet a fenntartható teljesítményért cserébe?

Meglepően hangzik, de a digitalizáció most már az emberekről szól. Arról, hogy hogyan alkalmazkodnak egyénileg és csoportosan is az új tech világhoz. Radikálisan alakul át minden. Ez volt a fő üzenet a múlt héten Amszterdamban megtartott UNLEASH World Conference and Expo rendezvényén. Josh Bersin, a Deloitte jelenleg legelismertebb ipari elemzője megosztotta velünk, hogy mik a legújabb tendenciák a világ vezető országaiban.

Josh Bersin öbbek között elmondta, hogy csak a HR Tech bevétele megduplázódott világ szinten az elmúlt egy évben: 6 milliárd dollár helyett már 12 milliárdos piacról beszélünk. A befektetők és vállalkozások 40%-a ezen a területen van jelen. Összességében véve mondhatjuk, hogy ez a technológiai aréna 6-szor nagyobb lett, mint az elmúlt két évben.Mit keres a social media...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés