Előfizetői tartalom

Új lehetőségek nyílnak a magyar energiacégek előtt

Portfolio
Az ember erőforrás, az ügyfélélmény és a fenntarthatóság a legfontosabb tényezők napjaink energiapiacán, ahol a folyamatosan változó környezet ugyan kihívást jelent, de egyben lehetőségeket is hordoz magában a magyar társaságok számára is - vélték a Portfolio Energy Investment Forum 2018 konferencia vezetői kerekasztalának résztvevői.

A mai világban az emberi oldal dominál, vagyis az emberi erőforrás a legfontosabb az energiapiacon - mondta Ságodi Attila, KPMG partnert, a kormányzati, infrastruktúra, energetikai és közüzemi ágazatokért felelős vezetője Hlavay Richárd, az Energiainfo.hu főszerkesztője moderátori kérdésére, hogy jelenleg mi a legfontosabb tényező az energiapiacon. Sum János, az MVM Magyar Villamos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés