Előfizetői tartalom

Kiderült, melyik magyar részvény most a profik kedvence

Portfolio
Mozgalmas hónapot zártak októberben a részvénypiacok, a volatilitás a hazai részvénypiacra is rányomta bélyegét, azonban a továbbra is napirenden lévő kereskedelmi háborús félelmek és az amerikai tőzsdéken látott nagy esés ellenére a magyar tőzsde a hónap végére a korábbi esést szinte teljesen le is dolgozta. A Portfolio legfrissebb alapkezelői felméréséből kiderül, hogy a profi befektetők közül senki sem vár 5 százaléknál nagyobb esést a magyar tőzsdén a következő 12 hónapban, míg az alapkezelők a Richter részvényeit kedvelik a leginkább.

Mozgalmasan alakult az október a nemzetközi részvénypiacokon, az USA és Kína kereskedelmi konfliktusa mellett a piaci szereplők érdeklődésének középpontjában az amerikai részvénypiacok esése állt, miután a befektetők világképe a folytatódó tengerentúli kamatemelések és a borúsabbá váló növekedési kilátások nyomán érezhetően borúsabbá vált, ami a részvénypiacok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés