Előfizetői tartalom

Elfogadták az adócsomagot - Szerény hatással lesz a Waberer'sre

Portfolio
Kedden elfogadta a kormány új adócsomagját az Országgyűlés, amelynek többek között fontos része az is, hogy csökkentették a 7,5 tonna össztömeg feletti járművekre vonatkozó, úgynevezett kereskedelmi gázolaj után visszaigényelhető adó mértékét. A döntés szerény hatással lesz a Waberer's EBITDA-jára is - jelentette ki a vállalat megkeresésünkre.

A kormány új adócsomagját elfogadta az Országgyűlés kedden, ennek eredményeként fontos változás lesz a jövőben, hogy 7 forintról 3,5 forintra csökkentette a 7,5 tonna össztömeg feletti járművek és buszokra vonatkozó, úgynevezett kereskedelmi gázolaj után visszaigényelhető adó mértékét. Az indoklásban hangsúlyozták, a kormány továbbra is az uniós szabályok alapján...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés