FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Alakul a pánik Nagy-Britanniában, zuhannak a bankok

Portfolio
Borús hangulatban telik a csütörtöki kereskedés az európai részvénypiacokon, a piaci szereplők a Brexit-megállapodással kapcsolatos, fokozódó bizonytalanság miatt aggódnak. Míg az európai tőzsdék látványosan nem találják ma az irányt, a Brexittel összefüggő feszültség miatt a befektetők büntetik a brit bankok részvényeit.

Bár az európai tőzsdék mérsékelt erősödéssel indították a napot, a hangulat azonban gyorsan elromlott, miután a piaci szereplők kifejezetten rosszul fogadták Dominik Raab Brexit-ügyi főtárgyaló lemondását, majd ezt követően Esther McVey, munka- és nyugdíjügyi miniszter szintén bejelentette lemondását. A Brexit-megállapodással kapcsolatos bizonytalanság a részvénypiaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés