Előfizetői tartalom

Így működik a skandináv készpénzgyikos mobilfizetés

Portfolio
Daniel Döderlein, a norvég mobifizetési startup, az AUKA alapítója és vezérigazgatója a Portfolio Banking Technology konferenciáján mutatta be cége új, összeurópai mobilfizetési rendszerét, a Settle-t. A Settle az Auka platformjára épül, a technológiát és a fejlesztést a norvég cég biztosítja, a rendszerhez csatlakozó partnerek értékesítik - mind a kereskedők és szolgáltatók, mind pedig a fogyasztók körében.

Ha egy bank, telekommunikációs vagy más vállalat ma mobilfizetési rendszert akar indítani, három lehetősége van. Vagy teljesen új rendszert épít, vagy egy létező rendszert, illetve annak licenszét megvásárolva, saját márkaneve alatt, úgynevezett white-label modellben indít ilyet, vagy partnerként beszáll egy működő rendszerbe. Ez utóbbira kínál megoldást a Settle- mondta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés