Előfizetői tartalom

Közel félmilliárd forint támogatást nyert el az Alteo

Portfolio
Mintegy 228 millió forint vissza nem térítendő támogatást és közel 250 millió forint visszatérítendő támogatást nyert el az Alteo Energiaszolgáltató Nyrt. leányvállalata, a Sinergy Energiaszolgáltató, Beruházó és Tanácsadó Kft. a Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék keretében című program keretében. A társaság így újabb energiatárolós kutatás-fejlesztési projektbe kezdhet bele.

A GINOP-2.1.2-8.1.4-16 kódszámú konstrukcióban a támogatási szerződés, valamint a vonatkozó kölcsönszerződés megkötését követőn van lehetőség a támogatások 50 százalékának előlegként való igénylésére. A fennmaradó részek utófinanszírozás keretében hívhatóak le. Az Alteo tájékoztatása szerint amennyiben a fenti feltételek teljesülnek, egy olyan újabb kutatás-fejlesztési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés