Előfizetői tartalom

Nem ért egyet a GVH döntésével a Digi, folytatódik a fúzió az Invitellel

Portfolio
Múlt héten jelentette be a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), hogy visszavonta a Digi/Invitel-fúziót engedélyező határozatát, 90 millió forint bírságot szabott ki a Digire, és új eljárást is indított. A Digi egy ma kiadott közleményben igyekszik tisztázni a helyzetet, ebből kiderül, hogy a GVH vizsgálata nem érinti az Invitel működését, csak néhány településre korlátozódik, ráadásul a GVH új eljárása nem befolyásolja a Digi-Invitel fúzió végrehajtását. A Digi nem ért egyet a GVH döntésével, mivel szerinte hiánytalan és pontos információk nyújtásával jóhiszeműen járt el az alapeljárás során.

Megvette a Digi az InviteltA Digi tavaly augusztus végén jelentette be a GVH-nak, hogy meg kívánja vásárolni az Invitelt, a GVH pedig idén májusában járult hozzá a tranzakcióhoz. A hatóság által előírt egyik kötelezettség a Digivel egy csoportba tartozó i-TV Digitális Távközlési Zrt. (i-TV) által nyújtott televíziós műsorterjesztési szolgáltatásokra vonatkozott, amelyeket...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái