Előfizetői tartalom

Tízmilliós bírságot kaphatnak az energetikai átvilágítást elmulasztó cégek

Portfolio
Valamivel több mint egy éve maradt az érintett magyarországi nagyvállalatoknak arra, hogy áttekintsék energetikai folyamataikat a kötelező átfogó energetikai audit során. Az átvilágítást elmulasztó cégek tízmillió forintos bírsággal is számolhatnak, miközben az audit, akár komolyabb beruházás nélkül is 5-10 százalékkal csökkentheti az energetikai költségeket.

Jelentősen csökkenthetik működési költségeiket azok a cégek, amelyek átfogó energetikai audit során tekintik át energetikai rendszereik hatékonyságát, illetve fejlesztési lehetőségeit. A legnagyobb vállalatoknak ráadásul négyévente, következő alkalommal jövő decemberig kötelezően el kell végeztetniük a vizsgálatot. Az energiahatékonyságról szóló 2015. évi LVII....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés