Előfizetői tartalom

A legjobb hazai startupok 2018-ban, díjakat osztott a Hiventures

Portfolio
Egy estére több száz ember hitte el a Vigadóban rendezett "Regional Startup and Innovation Day" rendezvényen, hogy Budapest startup főváros és hogy a hazai fiatal innovatív vállalkozók Magyarországról hódítják meg ötleteikkel a világot. A Hiventures által szervezett eseményen - ahol felszólalt Bernáth Tamás, az MFB vezérigazgatója, Kisgergely Kornél, a Hiventures vezérigazgatója, Alex Zhigarev, a Speedinvest partnere és Remco Veenenberg, a Revolut magyarországi nagykövete - négy kategóriában osztott ki díjakat a legígéretesebb, legjobb startupok között a kockázati tőke-alapkezelő.

Fiatal, innovatív vállalkozók töltötték meg a Vigadót csütörtök este a Hiventures rendezvényén készen arra, hogy saját ötletükkel, termékükkel, szolgáltatásukkal Magyarországról hódítsák meg a régiót. Bernáth Tamás, az MFB vezérigazgatója felszólalásában célként nevezte meg, hogy a kockázati tőke jelenlegi 0,2 százalékpontos többlet GDP-növekedési hatását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés