Előfizetői tartalom

Továbbra is vételre ajánlja az Alteo részvényeit az MKB

Portfolio
Az Alteo a múlt héten jelentette be, hogy a társaság jövő márciusig meghosszabbítja munkavállalói részvényjuttatási programját, amit az MKB elemzői gyorskommentárban értékeltek. Az MKB elemzői továbbra is vételre ajánlják az Alteo részvényeit, 970 forintos célár mellett, az MKB célára 41,6 százalékkal magasabb az Alteo pénteki záróáránál.

Az Alteo júniusban jelentette be, hogy a társaság elindítja munkavállalói részvényjuttatási programját, amelynek célja a munkavállalók kiemelkedő teljesítményének, lojalitásának elismerése Alteo-törzsrészvényekkel. Az Alteo igazgatósága úgy döntött, a programot 2019. március 14-ig meghosszabbítja. Az MKB elemzői kiemelik, hogy a következő évek folyamán az Alteo évente...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés