Előfizetői tartalom

Városi legendák nyomában - Az igazság arról, hogyan zuhan a használt Teslák ára

Portfolio
Sokszor hallottuk korábban, hogy azért sem érdemes új elektromos autó vásárlásában gondolkodni, mert ez a technológia még kiforratlan és könnyen lehet, hogy az energia tárolására használt akkumulátor néhány éven belül tönkremegy. Ennek a meghatározó alkatrésznek a cseréje pedig hatalmas költséget jelent, így egy használt elektromos autó sokat veszíthet újkori árából. Nos, ezt a városi legendát az Autolist.com legfrissebb tanulmánya megdöntötte, legalábbis ami a használt Teslákat illeti. Kiderült ugyanis, hogy a Tesla Model S és Model X sokkal jobban tartja az árát, mint a belsőégésű motorral szerelt riválisaik.
A Teslák tartják a legjobban az árukatAnnak ellenére, hogy a kedvezőbb áron megvásárolható Tesla Model 3 megjelent a piacon és a rivális gyártók sorra mutatják be tisztán elektromos meghajtású modelljeiket, a használt Tesla Model S-ek és Model X-ek kitartóan tartják árukat a használtautó piacon - írja az Autolist.com legfrissebb tanulmányában. A tanulmányban az Autolisten...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái