Előfizetői tartalom

Mire mennének az új magyar harckocsik, Putyin rettegett szupertankja ellen?

Portfolio
A Magyar Honvédség fejlesztésével kapcsolatban több fontos hír is érkezett az elmúlt napokban, ezek közül kétség kívül a legnagyobb visszhangja az ultramodern tankok beszerzésének volt. A Leopard 2A7+ harckocsival mi is sokat foglalkoztunk és foglalkozunk alábbi anyagunkban is, amelyben arra kerestük a választ, mit tud ez a típus, az Armata T-14-eshez, Oroszország rettegett tankjához képest.

Csak úgy záporoztak a fontos bejelentésekAz elmúlt napokban szinte egymást érték a Magyar Honvédség korszerűsítésével kapcsolatos bejelentések: először kiderült, hogy tizenhat Airbus helikoptert vásárolunk, majd valósággal robbant a hír, hogy a világ egyik legmodernebb tankjából, a Leopard 2A7+ harckocsiból is jó párat beszerez Magyarország. A bejelentések sora itt nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés