Előfizetői tartalom

Dübörög a magyar buszgyártás: 100 napon belül 120 Credobus készült

Portfolio
Két kisalföldi várost, Győrt és Mosonmagyaróvárt egyre többen a magyar buszgyártás központjaként azonosítanak, ami nem véletlen. A 20 éve buszokat gyártó Kravtex-Kühne csoport ugyanis itt állítja elő a járműveit, amelyekből csak idén több mint 250 darab készült, jövőre pedig elkészülhet a kétezredik autóbuszuk is - írja a Kisalföld.

A lap felidézte, hogy a cégcsoport a napokban fejezte be 120 új, elővárosi autóbusz átadását. Az új Credobusok Budapest agglomerációjában, valamint Baja, Kecskemét, Békéscsaba és Szeged térségében állnak forgalomba.A Mosonmagyaróváron és Győrben fejlesztett és gyártott Econell 12 típusú buszok akadálymentesek, üzemeltetésük az alacsony fogyasztás miatt gazdaságos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés