Üzlet

Enyhe pluszban zárt Amerika

Portfolio
Elég komoly mínuszban nyitotta 2019 első kereskedési napját mindhárom vezető amerikai részvényindex, de zárásra sikerült ledolgozni a negatív ellenszelet és pluszban zártak a tőzsdék.

Enyhe plusz lett a vége

Minimális emelkedéssel zárták az amerikai indexek 2019 első kereskedési napját, a Dow Jones 0,08%-os, az S&P 500 0,13%-os, a Nasdaq 100 pedig 0,43%-os pluszban tért nyugovóra.

Vegyes zárás felé közelítünk

Egy órával zárás előtt sem látszik még biztosan, hogy pozitív vagy negatív eredménnyel zárja-e a napot a Dow Jones és az S&P 500. Előbbi 0,17%-os mínuszban, utóbbi 0,11%-os pluszban tartózkodik jelenleg. Robusztusabb elmozdulást egyedül a Nasdaq 100 mutat, 0,52% pozitív hozammal.


Megjósolta a 20 ezer pontos Dow Jonest, most részvényralira számít

A decemberi tőzsdei pánikot idén komoly részvénypiaci rali követheti - mondta Jeremy Siegel, a University of Pennsylvania's Wharton School of Business professzora a Marketwatchnak, aki a 2015-ös, 20 ezer pontos Dow Jonest is megjósolta. Persze csak akkor valósul ez meg, ha nem zuhan recesszióba az amerikai gazdaság - tette hozzá. Tovább a cikkhez

Küszködik a Dow Jones

Miután átmenetileg pluszba fordult, ismét visszaesett, majd rátapadt a nullára a Dow Jones; úgy tűnik, az index nem tud jelentősen elmozdulni sem pozitív, sem negatív irányba másfél órával zárás előtt. Az S&P 500 enyhe, 0,14%-os pluszban van, a Nasdaq 100 jelentősebb, 0,7%-os emelkedést mutat. A Dow erősödését elsősorban a pénzintézetek, techcégek és energiavállalatok vezetik, míg a Travelers és az UHG az index leggyengébb komponense.


Trump: csak apró "hiba" volt a decemberi összeomlás, mindjárt folytatódik a rali

A múlt hónapban csak egy "hiba" (glitch) csúszott be a tőzsdék működésébe, miután sikerül megkötni a megfelelő kereskedelmi megállapodásokat Kínával, hamarosan újra szárnyalni fognak a piacok - mondta Donald Trump elnök riportereknek egy kabinetülés alatt. Tovább a cikkhez

Pluszba fordultak az indexek

Szinte nyoma sincs az amerikai tőzsdéken a kezdeti szkepticizmusnak, mindhárom fontosabb részvényindex pluszba fordult, ahogy a növekedési kilátásokkal kapcsolatos aggályok csillapodni látszanak. A mai kereskedésben eddig a Dow Jones 0,44%-os, az S&P 500 0,28%-os, a Nasdaq 100 pedig 0,65%-os pluszban vannak.


Enyhe mínuszban Amerika

Nagyjából 400 pontos mínuszban nyitotta a mai kereskedést a Dow Jones Index, miután a vártnál gyengébb gyártási adatok érkeztek Kínából és az eurózónából, a befektetők pedig elkezdtek amiatt aggódni, hogy globális lassulás következik.

A rossz hangulat azonban rövidesen elillant, jelenleg

  • a Dow Jones alig 15 pontos (0,07%-os) mínuszban van, miután az index rövid ideig pozitív tartományban is tartózkodott,
  • az S&P 500 1,74 pontos (0,06%) mínuszban van,
  • míg a Nasdaq 100 nem mutat változást a nyitás kezdetéhez képest.


Enyhe mínuszban Amerika
címlap_INA
continental uj auto szag acella
Webp
D_MTI20191212057
boris johnson brexit
naptár 2020
usa wall street trader
Népszerű
Belgrád panoráma
Belgrádban nyitott irodát a HEPA

A nyugat-balkáni regionális iroda közös vállalatok létrejöttét is segítené.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
címlap_INA