Előfizetői tartalom

Figyelmeztető jel mindenkinek, a kereskedelmi háború a legnagyobbakat is elkapja

Nem fogy úgy az iPhone, mint amire korábban számítani lehetett, ezt eddig csak sejtettük, most viszont már tudjuk. Főleg Kínában van baj, az ottani vásárlók jóval kevesebbet vettek, mint amire a cég és az elemzők számítottak, az egészért az Apple vezetői nyíltan a kereskedelmi háborút is felelőssé teszik, majd meglátjuk, mit szól ehhez Donald Trump. Mindenesetre az Apple problémája jóval túlmutat a cégen, de még az iparágon is, a globális cégek alaposan megérzik majd a kereskedelmi konfliktusok negatív hatásait.

WarningBár már voltak arra utaló jelek, hogy az Apple a következő negyedévekben a vártnál gyengébben teljesíthet, most ez már tény, tegnap ugyanis egy befektetőknek szóló levélben az Apple első embere, Tim Cook arra figyelmeztetett, hogy a cég bevételei és marzsai nem úgy alakulnak majd, ahogy azt korábban előre jelezték. A lényeg: Az árbevétel a 2019-es pénzügyi év első...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés