Előfizetői tartalom

Egy részvény, amivel nagyon sokat kereshetsz 2019-ben a Goldman szerint

Portfolio
Miután a tavalyi tőzsdei eladási hullámban az értéke közel harmadát elvesztette a Netflix, az internetes szektor egyik legvonzóbb befektetési lehetősége lett a részvény a Goldman Sachs szerint. A Goldman egyik kedvenc sztorija 2019-re a Netflix, egy éves időtávon 50 százalékos felértékelődési potenciállal kecsegtet a papír a legfrissebb célára alapján.

A Goldman megerősítette a Netflix részvényeire vonatkozó vételi ajánlását és 400 dolláros 12 havi célárat fogalmazott meg, ami a jelenlegi szintekhez képest mintegy 50 százalékos felértékelődési potenciált jelent. Ráadásul a részvény felkerült a Goldman kedvenc részvényeinek listájára, ami azokat a papírokat tartalmazza, amitől a legnagyobb emelkedéseket várják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés