Előfizetői tartalom

Biztonságra vágysz? Ezeket a részvényeket válaszd

Portfolio
A Goldman Sachs stratégiái a fennálló kockázatok mellett lehetőséget is látnak a részvénypiacokon, a bankház elemzői úgy vélik, hogy a bizonytalan gazdasági környezetben is érdemes részvényekbe fektetni, a Goldman szakértői többek között a Walgreens Boots Alliance, az IBM és Altria részvényeit ajánlják a befektetők számára.

A Goldman Sachs szerint az amerikai részvények idén jelentős emelkedésre lehetnek képesek, a bankház a befektetők számára azonban óvatosságot javasol. A bankház stratégái úgy vélik, hogy az amerikai gazdaság trend feletti növekedése mellett a részvénypiaci hozamok is pozitívak lehetnek, a Goldman Sachs szakértői szerint a jelenlegi alacsony értékeltségek növekedési potenciált...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés